Logo Annelies Schellekens

Keizersgracht

In het achterhuis van een rijksmonument aan de Keizersgracht ligt een ruim appartement verscholen.

De opdracht was een licht en ruimtelijke appartement te maken voor twee beroeps musici.

Aandachtspunten waren veel licht, een semi afgesloten keuken en veel boekenkasten. 

De bovenverdieping bestaat in zijn geheel uit een ruime hoge woonkamer met een keuken enigszins verstopt achter half hoge kasten met gladde stukwerk randen. De trap naar het dakterras valt achter een eveneens glad gestuukte balustrade. Op de verdieping eronder zijn een werk/logeerkamer met een doucheruimte en een ruime slaap/werkruimte met een ruime badkamer gesitueerd.

 

Interieurarchitect: Annelies Schellekens

Aannemer: Bouw- en aannemingsbedrijf Kneppers

Ontwerp: Juni 2014

Opgeleverd Februari 2015

Foto’s: De beeldenmakers

 
Keizersgracht-woonk-1.jpg