Logo Annelies Schellekens

Burg. de Zeeuwstraat

Dit voormalige doktershuis te Numansdorp is compleet gerenoveerd. Aan het bestaande woonhuis is op de plaats van de oude praktijk een nieuwe aanbouw gekomen. In het bestaande woonhuis zijn de entree en de woonkamer op de begane grond gesitueerd, via het bestaande trappenhuis kom je op de verdieping waar drie slaapkamers met een badkamer zijn gekomen.Door de bestaande hal op de begane grond kom je in de nieuwbouw waar een grote woonkeuken is, via doorslaande dubbele deuren kom je in de eetkamer en doorlopend door nog een stel dubbeledeuren kom je in de tweede hal met een trappenhuis naar de kantoorruimte op de eerste verdieping van de nieuwbouw. Op de begane grond is in de laatste ruimte van de nieuwbouw een grote slaapkamer aan de tuin gemaakt met daaraan vast een kastenkamer en een badkamer.


Interieurarchitect: Annelies Schellekens
Oplevering 2003
 

Annelies Schellekens Numansdorp 01.jpg