Logo Annelies Schellekens

Van Breestraat

Renovatie en herindeling van een woonhuis te Amsterdam. Het woonhuis heeft een kleine lichte uitbouw aan de achterzijde van het huis gekregen. De keuken is op de bestaande plek blijven zitten maar wel open gemaakt naar de woonkamer. De woonkamer en de keuken zijn nu met nieuwe stalen/glazen deuren te bereiken. Door deze door deze toevoegingen is de bestaande hal ruim en licht geworden.In het nieuwe souterrain zijn de berging, de wasruimte en twee slaapkamers met daaraan twee ensuite badkamers. Op de eerste verdieping is een slaapkamer met ensuite een kastenkamer en een badkamer. Daarbij zijn er op deze verdieping nog twee slaapkamers welke samen een badkamer en een wc delen.

Interieurarchitect: Annelies Schellekens

Foto’s: De Beeldenmakers

Oplevering januari 2013

 
van-Breestraat-189-13.jpg