Logo Annelies Schellekens

werkwijze

we starten altijd met een kennismakingsgesprek waarin de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden van het project worden besproken.Een handmatig schetsontwerp waarin zowel bouwkundige aanpassingen als de layout van de meubels wordt weegegeven. Eventueel aangevuld met doorsnede’s en 3D schetsen. 

Na goedkeuring van het ontwerp wordt het definitieve plan in de computer digitaal getekend met globale maatvoeringen. Indien de opdracht een aanbouw of verbouwing is waar een bouwaanvraag voor nodig is, kan ik deze in samenwerking met HundFalk architecten voor u tekenen. Het inhuren van een constructeur blijft daarbij altijd noodzakelijk.

In het definitieve plan kan een compleet verlichtingsplan worden gemaakt waarin lichtpunten, schakelaars, w.c.d.’s en andere aansluitingen worden aangegeven. Voor het aanvragen van offertes bij b.v. aannemers kan een afwerkstaat woorden gemaakt waarin de te gebruiken materialen per ruimte wordt aangegeven, zoals de wandafwerking, de vloeren, het type schakelaar en dergelijke. 

Voor uitvoering kunnen vervolgens detail tekeningen worden gemaakt voor een badkamer of andere ruimtes waarin tegelwerk en details worden aangegeven.Daarbij kan ik voor een project meubels op maat ontwerpen welke door  een meubelmaker gemaakt kunnen worden.