annelies schellekens

Het begin van onze samenwerking is een kennismakingsgesprek waarin uw wensen en de mogelijkheden van het project worden besproken.
Een handmatig schetsontwerp waarin zowel bouwkundige aanpassingen als de layout van de meubels wordt weergegeven is de eerste fase na onze kennismaking. Eventueel aangevuld met doorsnede’s en 3D schetsen.
Na goedkeuring van het schetsontwerp wordt het definitieve plan in de computer digitaal getekend met globale maatvoeringen.
In het definitieve plan kan een compleet verlichtingsplan worden gemaakt waarin lichtpunten, schakelaars, w.c.d.’s en andere aansluitingen worden aangegeven.
Voor het aanvragen van offertes bij b.v. aannemers kan een afwerkstaat worden gemaakt waarin de te gebruiken materialen per ruimte wordt aangegeven, zoals de wandafwerking, de vloeren, het type schakelaar en dergelijke.
Voor uitvoering kunnen vervolgens detail tekeningen worden gemaakt voor een badkamer of andere ruimtes waarin tegelwerk en details worden aangegeven.
Voor verschillende projecten worden ook meubels op maat ontworpen. Zoals bv kasten en maatmeubels in badkamers. Deze worden zo uitgewerkt dat ze kunnen worden gerealiseerd door een aannemer of meubelmaker.
Indien de opdracht een omgevingsvergunning nodig heeft, kan ik in samenwerking met Hund Falk Architecten deze voor u begeleiden en indienen. Voor constructie berekeningen en installatie adviezen zullen derden moeten worden ingehuurd. Daarin kan ik ook adviseren.